Wit natuurstenen hartje met de tekst

hart leef je droom

Onze nieuwe webshop is gelanceerd! - Mocht je nog tegen probleempjes aanlopen, dan horen we dit graag.

Prachtige kleine hartjes van speksteen. Elk hartje is met de hand beschilderd en uniek in zijn ontwerp, met zes verschillende motieven en kleurstellingen om uit te kiezen.

Hartjes kleurrijk

Stenen hart wit vlinder

Stenen hart wit vlinder

hart leef je droom

€ 30,00
Wit natuurstenen hartje met de tekst "leef je droom" diep gegraveerd, en een hartje. Goud ingekleurd.
20 stuks op voorraad
SKU
kk-hart-droom-goud

Dit prachtige wit natuurstenen hartje is zorgvuldig gegraveerd met de inspirerende tekst "leef je droom" en een klein hartje, beide met gouden inkt ingekleurd. Dit unieke stuk combineert natuurlijke schoonheid met een krachtige boodschap, waardoor het een perfect zielsgeschenk is.

Symboliek:
Inspiratie en Motivatie: De tekst "leef je droom" moedigt de ontvanger aan om zijn of haar passies na te jagen en dromen te verwezenlijken.
Liefde en Verbondenheid: Het kleine hartje symboliseert liefde en steun van de gever, waardoor de ontvanger zich geliefd en gesteund voelt.
Gouden Details: De goudkleurige inkt voegt een vleugje luxe en warmte toe, wat staat voor waarde en belangrijkheid van de boodschap.

Een zielsgeschenk: Dit natuurstenen hartje is meer dan alleen een mooi object; het is een zielsgeschenk, een cadeau dat diepe emoties en goede wensen overbrengt. Het symboliseert steun, liefde, en de wens dat de ontvanger zijn of haar dromen zal waarmaken.
Een gelukswens: Dit hartje is ideaal als gelukswens voor een vriend, familielid of geliefde. Het is een prachtig geschenk voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, afstudeerfeesten, nieuwe banen, of elke andere mijlpaal in het leven van de ontvanger.
Een prachtig cadeau: Het wit natuurstenen hartje is niet alleen een symbool van liefde en inspiratie, maar ook een elegant en tijdloos decoratiestuk dat in elke ruimte past. Het is een prachtig cadeau dat de ontvanger altijd zal koesteren. Dit hartje is perfect om iemand te laten weten dat je in hen gelooft en hen aanmoedigt om hun dromen na te jagen. Het is een geschenk vol betekenis en schoonheid dat altijd gewaardeerd zal worden.

Meer informatie
SKU kk-hart-droom-goud
EAN 8720938639098
Merk of ontwerper Zonnevogel
Materiaal Steen
Gelegenheid Succes en geluk
Geschikt voor Binnen, Buiten
Breedte 7 cm
Schrijf uw eigen review