Onze nieuwe webshop is gelanceerd! - Mocht je nog tegen probleempjes aanlopen, dan horen we dit graag.

Natuursteen Gravure in Zwerfkei: Eeuwige Herinneringen

Laat de tijd stilstaan en creëer een blijvende herinnering met onze prachtige natuursteen gravures in zwerfkeien. Deze buitengewone kunstwerken brengen de schoonheid van de natuur en de persoonlijke betekenis van uw boodschap samen in een uniek en tijdloos geschenk.
Elke zwerfkei is een uniek meesterwerk van Moeder Natuur. Onze gravures respecteren en benadrukken de natuurlijke patronen en texturen van de steen, waardoor elk stuk een one-of-a-kind kunstwerk wordt.
Uw boodschap, initialen, namen, data of symbolen worden met precisie en vakmanschap in de zwerfkei gegraveerd. Dit maakt elk stuk speciaal en persoonlijk.
Zwerfkeien zijn niet alleen prachtig, maar ook duurzaam. Ze zijn bestand tegen de elementen en kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst, waardoor ze een leven lang meegaan.

Filters
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-15 van 110

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Hart andesit natuursteen
  Rating:
  0%
  Vanaf € 8,30
 2. Tekst steen 'droom'
  Rating:
  0%
  € 23,75
 3. Forever blauwe tekst
  Rating:
  0%
  Regular Price € 38,50 Special Price € 10,00
 4. Mama gravure hartje
  Rating:
  0%
  € 9,95
 5. Gedenksteen ik mis je
  Rating:
  0%
  € 34,50
 6. St Jacobsschelp steen
  Rating:
  0%
  € 7,50
 7. Mama embossing roze
  Rating:
  0%
  € 24,50
 8. Mama je bent een kei
  Rating:
  0%
  € 19,95
 9. Mama je bent een kei
  Rating:
  0%
  € 25,00
 10. Mama kei lief
  Rating:
  0%
  € 17,50
 11. Mama love you
  Rating:
  0%
  € 15,00
 12. Naam gravure witte steen
  Rating:
  0%
  Vanaf € 19,50
 13. Tekststeentje Ohm
  Rating:
  0%
  € 7,95
 14. Wenssteen hart always
  Rating:
  0%
  € 19,75
 15. Wenssteen Amor..
  Rating:
  0%
  € 9,95
Filters
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-15 van 110

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Toepassingen:

 • Tuindecoratie: Voeg een vleugje natuurlijke elegantie toe aan uw tuin, terras of buitenruimte met een gegraveerde zwerfkei. Perfect als gedenksteen, decoratief element of een unieke blikvanger.

 • Gedenktekens: Creëer een blijvend eerbetoon aan een geliefde met een zwerfkei gedenkteken. Gegraveerde zinnen en afbeeldingen vangen de essentie van die persoon op een ontroerende manier.

 • Speciale Gelegenheden: Of het nu gaat om een jubileum, huwelijk, geboorte, of een andere mijlpaal, onze zwerfkeien met gravures maken bijzondere momenten nog specialer.

 • Tafeldecoratie: Voor evenementen zoals bruiloften en jubilea kunnen gegraveerde zwerfkeien dienen als charmante tafeldecoraties of plaatskaarthouders.

Elke gravure in zwerfkei wordt met liefde en toewijding gemaakt, en we zijn er trots op dat we u een uniek stukje natuurlijke kunst kunnen bieden dat uw verhaal vertelt en generaties lang gewaardeerd zal worden.

Geef een geschenk dat de tand des tijds doorstaat. Geef een gravure in zwerfkei van Steenmannetjes. Een symbool van liefde, herinnering en tijdloze schoonheid.