Mijn naam is Ingrid van de Sande. Ik ben 47 jaar en getrouwd. Wij zijn samen met onze twee kinderen van 14 en 18 jaar.


In 2006 ben ik gestart met een webwinkel; Zonnevogel Herdenken en Zielsgeschenken. www.zonnevogel.nu
In 2012 ben ik nog een webwinkel begonnen, namelijk rouwwinkel.nl. Dit omdat het toch moeilijk is voor veel mensen om direct geconfronteerd te worden met de dood.
Door deze webwinkel was het voor mij mogelijk om binnen Zonnevogel persoonlijke geschenken te gaan aanbieden voor alle gelegenheden en in Rouwwinkel alles rondom rouw te bieden.


Inmiddels ben ik ruim tien jaar actief op internet en komt bij mij dagelijks te vraag binnen om te personaliseren. En dan met name in steen. Dit is ook een product waar mijn passie ligt.
Als kind ging ik tijdens elke vakantie al stenen en mineralen zoeken. Wat naarmate ik groter werd zich uitbreidde tot steeds mooiere exemplaren. 


In de afgelopen dertien jaar heb ik veel aandacht besteed aan cadeautjes uit natuursteen en gedenken in natuursteen. Veel met het buitenland aan de slag gegaan. Maar helaas is het personaliseren niet goed tot stand gekomen vanwege de taalbariere.
Nu heb ik zelf de stoute schoenen aangetrokken en heb een plotter, zandstraalkast en compressor aangeschafd om geheel naar wens van de klant te kunnen personaiseren in steen en glas. Ik hoop hiermee de puntjes op de i te kunnen zetten en mijn tiende jubileum met deze uitbreiding te kunnen voltooien. Voor mijn gevoel is de cirkel nu rond. En kan ik binnen dit drieluik aan webwinkels een breed persoonlijk aanbod bieden in gepersonaliseerde producten voor alle gelegenheden, met een specialisatie in rouwproducten en passie voor steen.