Onze nieuwe webshop is gelanceerd! - Mocht je nog tegen probleempjes aanlopen, dan horen we dit graag.

Onze gegraveerde keien met dierenafbeeldingen zijn meer dan alleen decoratieve stenen; ze zijn symbolen van krachtdieren en een diepgaande verbinding met de natuur en spirituele betekenis. Elke kei draagt een diepe gravure, voor een blijvende herinnering aan de kracht en symboliek van deze dieren in uw leven. Deze gegraveerde keien met dierenafbeeldingen zijn veel meer dan decoratie; ze vertegenwoordigen de diepte van uw spirituele reis en de kracht van krachtdieren in uw leven. Elke keer dat u naar deze stenen kijkt, kunt u zich verbinden met de symboliek en betekenis die ze dragen.
Filters
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Vlindersteen hartjes oranje
  Rating:
  0%
  € 9,95
 2. Vlindersteen lichtgekleurd
  Rating:
  0%
  € 9,95
 3. Vlindersteen donker
  Rating:
  0%
  € 9,95
 4. Zwerfkei vlinder
  Rating:
  0%
  € 32,75
Filters
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Symboliek van Krachtdieren: Elke gegraveerde kei belichaamt de symboliek en kracht van een specifiek dier. Krachtdieren vertegenwoordigen spirituele begeleiding en persoonlijke groei, en ze kunnen diepgaande betekenis hebben in uw leven.

Diepe Gravure voor de Eeuwigheid: Onze vakmensen graveren de dierenafbeeldingen met uiterste precisie en diepgang, zodat de details van het dier en de symboliek ervan voor altijd behouden blijven.

Verscheidenheid aan Dieren: We bieden een verscheidenheid aan dierenafbeeldingen aan, waaronder adelaars, wolven, beren, uilen en nog veel meer. Elk dier draagt zijn eigen unieke betekenis en kracht.

Geschikt voor Binnen en Buiten: Onze gegraveerde keien zijn duurzaam en sommige steensoorten zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Ze kunnen dienen als een prachtige toevoeging aan uw huis of tuin.

Spirituele Groei: Deze keien kunnen dienen als herinnering aan uw spirituele reis en als bron van inspiratie voor persoonlijke groei en transformatie.

Uniek en Betekenisvol Cadeau: Deze gegraveerde keien zijn ook een uniek en betekenisvol cadeau voor vrienden en familie die geïnteresseerd zijn in spirituele groei en symboliek.