Onze nieuwe webshop is gelanceerd! - Mocht je nog tegen probleempjes aanlopen, dan horen we dit graag.

Over mijzelf

Mijn naam is Ingrid van de Sande, geboren in 1972. Getrouwd en moeder van vier waarvan twee kinderen in ons hart.

Doordat er veel verdriet op mijn pad is gekomen en ik mijn werk als kinderverpleegkundige niet meer voort kon zetten ben ik begonnen met Zonnevogel. Ik heb altijd een grote interesse gehad in de dood. En de dood kwam veelvuldig op mijn pad. Dit was voor mij een rede om een webwinkel te beginnen in Herdenkartikelen en Zielsgeschenken. De naam Zonnevogel komt voort uit het leven van Kuki Gallmann. Bekend van Ik droomde van Afrika. Een sterke vrouw die voor mij een groot voorbeeld is. Ik wilde met deze webwinkel bijzondere artikelen gaan verkopen voor mensen met verdriet om verlies. Ik wilde ook dat de dood meer onderdeel van het leven zou worden.

In het eerste ben ik zeer geslaagd vind ik zelf. Maar de dood onderdeel van het leven te laten worden is moeilijk. Het schrikt mensen af en men wil hier eigenlijk zo weinig mogelijk mee geconfronteerd worden. Om deze rede ben ik een nieuwe webwinkel begonnen, namelijk rouwwinkel, met hierin alles rondom rouw.

Zonnevogel vertegenwoordigd nu bijzondere en persoonlijke geschenken voor bijzondere gelegenheden.

Ik werk full time en als enige aan en achter deze websites. Ik zal elke bestelling met zorg verwerken. Intussen heb ik me gespecialiseerd in het personaliseren van de producten. Zodat elk geschenk zo uniek als mogelijk is. De webwinkel bevat vele verschillende producten en ideeën. Dit alles kun je vanuit je stoel bekijken. Ik heb getracht voor elk budget iets bijzonders te bieden. En ik maak graag persoonlijke voorbeelden voor u om zo het perfecte geschenk te creëren.

U kunt inkopen doen in alle drie mijn webwinkels;
Zonnevogel - Zielsgeschenken en gepersonaliseerde cadeautjes voor bijzondere gelegenheden
Rouwwinkel - Alles rondom rouw
Steenmannetjes - Producten uit natuursteen

Wilt u producten uit meer dan één webwinkel en het kan in 1 pakket verzonden worden, dan hoeft u uiteraard maar 1 x verzendkosten te betalen.
U betaald de verzendkosten voor het grootste product, dus als u bijvoorbeeld een brievenbusproduct kiest en een pakketpost product, dan betaald u 1 x pakketpost tarief. Bij het andere product op de andere webwinkel mag u dan invullen afhalen, dan worden er geen verzendkosten gerekend. Meld bij het betalen bij de opmerkingen wel even dat u meerdere bestellingen heeft gedaan.
Dan voeg ik het geheel samen tot 1 pakket.