Onze nieuwe webshop is gelanceerd! - Mocht je nog tegen probleempjes aanlopen, dan horen we dit graag.

Onze vlinderstenen zijn unieke en betekenisvolle decoratieve elementen die een vleugje schoonheid en symboliek aan uw tuin, terras, of binnenruimte toevoegen. Deze prachtige zwerfkeien zijn voorzien van een glazen of bronzen vlinder die met de hand is vervaardigd, waardoor elk stuk een kunstwerk op zichzelf is.
U kunt kiezen uit een glazen of bronzen vlinder om op de zwerfkei te plaatsen. Beide opties hebben hun eigen charme en esthetiek. De glazen vlinder is wat fragieler als de bronzen vlinder.
Maak uw vlindersteen nog specialer door deze te personaliseren. Voeg een naam, datum, citaat of speciale boodschap toe aan de vlindersteen om hem echt uniek te maken.
Wij bieden ook standaard stenen met een gegraveerde vlinder aan in diverse steensoorten, al dan niet ingekleurd.

Onze gepersonaliseerde vlinderstenen zijn met liefde en vakmanschap gemaakt om een blijvende indruk achter te laten. Ze zijn meer dan alleen decoratieve stukken; ze dragen ook emotionele waarde en betekenis met zich mee. Personaliseer vandaag nog uw eigen vlindersteen en voeg een vleugje schoonheid en betekenis toe aan uw leven en omgeving.

Filters
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. B Vlinder op rots A
  Rating:
  0%
  € 37,50
 2. B Vlinder op rots B
  Rating:
  0%
  € 37,50
 3. B Vlinder op rots C
  Rating:
  0%
  € 37,50
 4. Wenssteen Vlinder
  Rating:
  0%
  € 9,95
 5. Vlinder gravure grijs
  Rating:
  0%
  € 9,50
 6. Vlinder gravure wit
  Rating:
  0%
  € 9,50
 7. Wenssteen Vlinder wit
  Rating:
  0%
  € 9,95
Filters
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Zwerfkei: Elke vlindersteen is gemaakt van een natuurlijke zwerfkei, wat betekent dat geen twee stenen hetzelfde zijn. De unieke vormen en texturen voegen een natuurlijk en organisch element toe aan uw omgeving.

Weerbestendig: Onze vlinderstenen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de elementen, zodat u ze het hele jaar door kunt laten staan, zowel binnen als buiten.

Betekenis: De vlinder wordt vaak gezien als een symbool van transformatie, groei en schoonheid. Het toevoegen van een vlindersteen aan uw omgeving kan een diepere betekenis en positieve energie brengen.

Toepassingen:
Tuindecoratie: Plaats de gepersonaliseerde vlindersteen in uw tuin als een prachtig accentstuk.
Herdenkingsplek: Creëer een gedenkplaats ter ere van een geliefde door hun naam en data op de steen te laten graveren.
Geschenkidee: Deze vlinderstenen zijn perfecte geschenken voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, jubilea, bruiloften en meer.
Binnenhuisdecoratie: Breng de schoonheid van de natuur naar binnen door de vlindersteen in uw interieur op te nemen.