Leisteen met engel A

Leisteen met engel A

Vanwege een korte onderbreking wordt uw bestelling verzonden op 26 juli. Voor gepersonaliseerde producten en producten met levertijd verandert er niets.

Leisteen volmaakt geluk

Leisteen volmaakt geluk

Leisteen met engel B

Leisteen met engel B

Leisteen met engel A

€ 51,75
Maanvormige leisteen met hierop een zilverkleurige nonchalant liggende engel, als hangende decoratie.
1 stuks op voorraad
SKU
BU-153

Maximale aantal karakters: 50

Leisteen halve maan met edelstalen ophang kabels en hierop een 'neusilber' engeltje.
Neusilber is een koper, nikkel, zink legering die de uitstraling heeft van zilver.

Deze prachtige leistenen maanvorm is een uniek decoratief stuk voor elke ruimte. Het wordt verder verfraaid door een elegante zilverkleurige engel die nonchalant ligt, waardoor een ontspannen en serene sfeer wordt gecreëerd. De natuurlijke textuur van de leisteen voegt een rustiek element toe aan het ontwerp, terwijl de engel een gevoel van hoop en bescherming uitstraalt.

De mogelijkheid om een gravure op de leisteen te plaatsen maakt dit item nog persoonlijker en gedenkwaardiger. Of het nu gaat om een naam, een belangrijke datum, of een betekenisvolle boodschap, de gravure voegt een extra laag van betekenis toe aan dit al prachtige stuk.
Heeft u een voorkeur voor een lettertype, vul dit dan in bij opmerkingen.

Dit kunstwerk is niet alleen een visueel aantrekkelijke toevoeging aan elke kamer, maar het kan ook dienen als een ontroerend cadeau voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, jubilea, of herdenkingen. Met zijn tijdloze schoonheid en emotionele resonantie zal deze leistenen maan met engel een blijvende indruk achterlaten.

Meer informatie
SKU BU-153
Gelegenheid Bescherming
Materiaal Steen
Schrijf uw eigen review
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!