Leisteen met engel C

Leisteen met engel C

Vanwege een korte onderbreking wordt uw bestelling verzonden op 26 juli. Voor gepersonaliseerde producten en producten met levertijd verandert er niets.

Steentoren aan water

Steentoren aan water

Leisteen Melodie van je hart

Leisteen Melodie van je hart

Leisteen met engel C

€ 51,75
Maanvormige hanger van leisteen met hierop een zittend engeltje.
1 stuks op voorraad
SKU
BU-0152

Maximale aantal karakters: 50

Leisteen halve maan met edelstalen ophang kabels en hierop een 'neusilber' engeltje.
Neusilber is een koper, nikkel, zink legering die de uitstraling heeft van zilver.

Deze prachtige leistenen maanvorm is een uniek decoratief stuk voor elke ruimte. Het wordt verder verfraaid door een elegante zilverkleurige engel die rustig zit, waardoor een vredige en serene sfeer wordt gecreëerd. De natuurlijke textuur van de leisteen voegt een rustiek element toe aan het ontwerp, terwijl de engel een gevoel van hoop en bescherming uitstraalt.

De mogelijkheid om een gravure op de leisteen te plaatsen maakt dit item nog persoonlijker en gedenkwaardiger. Of het nu gaat om een naam, een belangrijke datum, of een betekenisvolle boodschap, de gravure voegt een extra laag van betekenis toe aan dit al prachtige stuk.
Heeft u een voorkeur voor een lettertype, vul dit dan in bij opmerkingen.

Dit kunstwerk is niet alleen een visueel aantrekkelijke toevoeging aan elke kamer, maar het kan ook dienen als een ontroerend cadeau voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, jubilea, of herdenkingen. Met zijn tijdloze schoonheid en emotionele resonantie zal deze leistenen maan met engel een blijvende indruk achterlaten.

Meer informatie
SKU BU-0152
Materiaal Brons
Schrijf uw eigen review